Szepezdi tábor

Táborozóink remekül érzik magukat, a ragyogó időben strandoltak a 22 fokos vízben, megejtették a szokásos avatást, Gyöngyi néni hamburgerje sem maradhatott el. Tánc, kacagás, jókedv…. A képek folyamatosan a Galériában.

Szepezden a 2. nap elkezdődött a tisztasági verseny, a délelőtt folyamán térképes állomásos játék, délután fürdés a már 23 fokos Balatonban, este vonatozás Révfülöpre, majd a kerti moziban Elemi c. animációs film.

 

 

Szepezdi tábor 3. nap.
Zászlófestés, strandolás, este séta Zánkára. Szent Iván éji piknik és Kulture Cuvee koncert.
Rossz, elengedni való dolgokról listaírás, elégetése a tűzben. Álmok kitűzése.
Séta vissza Szepezdre Zánkáról.
Szepezdi tábor 4. nap. 
Buszozás Füredre. Sárkányhajózás 2 csapatban. A Vitorlázeum éttermében közös ebéd. Ebéd után a múzeum megtekintése…
Közös fagyizás után szabadprogram a Tagore sétányon. Este házi hot-dog a táborban, végül esti fürdőzés palacsin-tázással. A víz már 24 fokos…
Balatonszepezd 5. nap.
Megérkezett a tantestületi “férfikommandó”: Robi bácsi, Tibi bácsi, Csaba bácsi és este Laci bácsi is! A reggeli értékelés után a főszerep a sporté lett. Rengeteg ügyességi feladatban vehettek részt a táborozók: dekázás, fejelgetés, ugrálókötelezés, hullahopp karikázás, célbadobás, csocsó, asztalitenisz, foci. A fiúknál a legtöbb díjat Vidák Dániel, a lányoknál pedig Bárdi Boglárka kapta. A finom ebéd után nagyot csobbantunk a 24 fokos Balatonban. Kaptak a gyerekek üdítőt és fagyit is. Estére a nagy szél miatt a tábortűz elmaradt, de a vacsira szánt szalonnát Gyöngyi néniék így is megoldották. Este Laci bácsival egy fergeteges bulival búcsúzhattak a gyerekek, felnőttek, segítők a tábortól. Nagyszerű hangulat volt! Köszönjük Laci bácsinak és fiának Vincének!
Balatonszepezd 6. nap
A hazautazás reggelén kicsit fáradtan ugyan, de a táborozók értékelték az elmúlt hetet. Értékelésre került a tisztasági verseny és a sportversenyek. Megköszönték a gyerekek Gyöngyi néniéknek az egész heti fantasztikus kiszolgálást. Mi is köszönjük. Nagy-nagy köszönet Melinda néninek a táboroztatásért és minden kollégának a segítségért. Szép nyarat és jó pihenést!!!
Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.