Diáksport

 • Tornatermünkben rendeztük meg a kézilabda körzeti diákolimpia első fordulóját. Csapataink ügyesen szerepeltek, III. és IV. Kcs. fiaink minden meccsüket megnyerve az első helyen, míg lány csapataink a második helyen várják a tavaszi fordulót. Gratulálunk mindenkinek! Köszönjük Tibor bácsinak a felkészítést!
 • A hagyományos móri bornapi váltófutáson iskolánk idén is nagyszerűen teljesített. Mindenki éremmel térhetett haza. Lányaink 3., fiaink pedig a 2. helyet szerezték meg. Gratulálunk mindenkinek. Ügyesek voltatok! Gatulálunk Melinda néninek és Tibor bácsinak is!

************************************************************************************

Az előző tanév eredményei (2021/2022):

 • Pécsen a Kisiskolák Országos döntőjén nagyszerűen szerepelt a svédváltóban (100, 200, 300, 400 m) lány csapatunk: Lits Leila, Katona Lívia, Balogh Brigitta, Sági Pálma. A 10 csapatos döntőben az 5. helyet szerezték meg, nagyon kevéssel maradtak el a dobogótól. Gratulálunk lányok!
 • A Csernye Napok 3. napján a megnyitót követően elkezdődött a Csernye Kupa meghívott csapatokkal. Köszönjük a Móri Zimmermann és a Súri iskolának, hogy elfogadták a meghívást, Stéger Gergőnek és Mihucza Tibornak a játékvezetést. Lány kézilabdában nagyszerű küzdelemmel otthon tartották a lányaink a kupát!
  1. hely Bakonycsernye, 2. hely Súr, 3. hely Zimmermann
  A legtöbb gólt Vörös Adrienn lőtte.
  Focistáink a 2. helyet szerezték meg.
  1. hely Zimmermann 2. hely Bakonycsernye 3. hely Súr
  A legjobb játékos Berze Attila lett.
  Gratulálunk a lányoknak és a fiúknak!
 • Soponyán a Kis Iskolák kézilabda megyei döntőjén lányaink nagyon nagy akarattal és küzdelmes mérkőzésen nyertek Soponya ellen, s ezzel megyei bajnokok lettek, amivel az országos döntőbe jutottak Pécsre. Sajnos a döntő a ballagás idejére esik, ezért átadtuk az indulási lehetőséget a második helyezett csapatnak. Gratulálunk lányok! A csapat tagjai:  Troják Réka, Lovasi Sára, Balogh Brigitta, Forstner Melinda, Vörös Adrienn, Hegyvári Anna, Sági Pálma, Kovács Helga. kép1  kép2
 • III. korcsoportos fiaink a körzeti kispályás foci diákolimpián a 3. helyet szerezték meg. Gratulálunk!
 • Ragyogó eredményeket értek el tanulóink csapatban és egyéniben a Kis Iskolák atlétika megyei versenyén Székesfehérváron. Hárompróbában lány csapatunk 3., fiú csapatunk 2. lett. Egyéni összetettben a korosztályának megfelelően, Berze Marcell 1. hely, Bákor Botond 1. hely, Berze Attila 3. hely, Vörös Adrienn 2. hely. A 600 méteren Bákor Botond 1. hely, Berze Attila 4. hely. A svédváltó futásban(100-200-300-400 m) lányaink fölényesen nyertek: Lits Leila, Katona Lívia, Vörös Adrienn, Sági Pálma. Gratulálunk mindenkinek a nagyszerű eredményekhez!
 • Nagyszerű eredményeket értek el tanulóink az atlétika egyéni számokból megtartott megyei döntőn. Van két megyei bajnokunk: Vörös Adrienn súlylökésben, Bákor Botond pedig a 600 méteres futásban lett első. Berze Attila távolugrásban a 2. lett, 60 méteres síkfutásban pedig 5., Balogh Brigitta 1500 méteres futásban a 4. lett, Sági Pálma 100 méteres futásban 5. lett, Tolinger Tamás pedig magasugrásban szerepelt a versenyen. Gratulálunk minden versenyzőnknek! Ügyesek voltatok!
 • Az atlétika többpróba megyei döntőn a IV. korcsoportos lányaink: Balogh Brigitta, Sági Pálma, Vörös Adrienn, Forstner Melinda, Hegyvári Anna, Hodula Ramóna, 4. helyezést értek el, nem sokkal maradtak le a dobogóról. Gratulálunk lányok, gratulálunk Tibor bácsi!
 • Az atlétika többpróba megyei döntőn III. korcsoportos fiaink: Bákor Botond, Berze Attila, Kocsis Káleb, Sági Mátyás, Pécsi Márk, Kaviczki Ábel 4. helyezést értek el, nem sokkal maradtak le a dobogóról. Gratulálunk fiúk, gratulálunk Tibor bácsi!
 • I. korcsoportos csapataink nagyszerűen szerepeltek Móron az atlétika többpróba versenyen. Lányaink a 3. helyet szerezték meg, míg fiaink az 1. helyen végeztek. Egyéniben Lits Leila 3. lett, Csíki Zsolt az 1. helyen végzett. Gratulálunk minden versenyzőnknek, és a felkészítésért Melinda néninek!
 • Felcsúton a Pancho Arénában a lány labdarúgás megyei döntőjén lányaink a 4. helyet szerezték meg. Gratulálunk lányok!
 • Móron a magasugrás körzeti döntőjén nagyszerűn szerepeltek tanulóink.
  IV. korcsoportban: Tolinger Tamás: aranyérem, Bákor Botond: aranyérem
  Balogh Brigitta: aranyérem,
  III. korcsoportban: Berze Attila: ezüstérem, Tolinger Botond: bronzérem
  Gratulálunk mindenkinek a felkészítésért pedig Tibor bácsinak és Barna bácsinak!
 • Móron a II. korcsoportos atlétika többpróba verseny körzeti döntőjén fiú csapatunk a 2. helyet szerezte meg picivel maradtunk le az aranyéremről. Az egyéni összetett versenyben Berze Marcell a 3., Báles Zoltán pedig a 2. lett, ezzel az eredménnyel a két fiúnk szerepelhet a megyei döntőben. Lányainknak nem sikerült az éremszerzés, de becsülettel küzdöttek. Gratulálunk mindenkinek a felkészítésért pedig Melinda néninek.
 • Móron a III. kcs. atlétika többpróba versenyen, lány csapatunk a 2. lett, a fiúk pedig az 1. helyen végeztek. Egyéniben Katona Lívia 3., Berze Attila 3. és Bákor Botond az 1. lett. Gratulálunk mindenkinek!
 • IV. kcs. lányaink és fiaink nagyon ügyesen szerepeltek Móron a többpróba atlétika versenyen. A lányok megnyerték a csapatversenyt, s ezzel bejutottak a megyei döntőbe, a fiúk 18 ponttal lemaradva a második helyen végeztek. Egyéniben Balogh Brigitta és Balogh Krisztofer is első lett, míg Kovács Helga a harmadik helyet szerezte meg. Gratulálunk mindenkinek!
 • A diákolimpia egyéni atlétika versenyen tanulóink nagyszerűen szerepeltek, rengeteg érmet szereztek. Gratulálunk mindenkinek!
 • A IV. korcsoportos lányaink megnyerték a körzeti diákolimpia focit, s ezzel bejutottak a megyei döntőbe, ami Felcsúton lesz. Gratulálunk lányok!
 • A IV. korcsoportos lányaink Gárdonyban a kézilabda megyei döntőn a 4. helyet szerezték meg. Gratulálunk minden játékosnak! Ügyesek voltatok!
 • A III. korcsoportos fiaink a kézilabda megyei elődöntőben a 3. helyet szerezték meg. Gratulálunk a csapatnak és Tibor bácsinak!
 • A III. korcsoportos lányaink a kézilabda megyei elődöntőn a 4. helyet szerezték meg! Gratulálunk a lányoknak és Tibor bácsinak!
 • Március 19-én a XXXI. Országos Táncművészeti Fesztivál oroszlányi elődöntőjén a Gyermek korcsoport nagycsoportos produkciójában Simon Boróka 3. osztályos tanulónk, a Silhouette Korall tánccsoport tagjaként 2. helyezést ért el,valamint különdíjban is részesült a Napvirágok című tánccal. Ezzel tovább jutott a csoport a május 14-én Budapesten megrendezendő országos döntőbe. Felkészítő táncpedagógus: Csáky Mária
  Gratulálunk és további sok sikert kívánunk!
 • Bujdosó Krisztina 5. osztályos tanulónk nagyszerű eredményt ért el a Székesfehérvári Flash Aerobik SE Ginger Fit Egyesület versenyzőjeként a Nyugat-Magyarországi Területi Diákolimpia ”B” kategória versenyén: up2 korosztályos  egyéni első helyezés. Felkészítő Palos-Légrádi Gyöngyvér. Gratulálunk, csak így tovább!!!
 • IV. korcsoportos fiaink a kézilabda megyei elődöntőjén a 3. helyet szerezték meg. Gratulálunk minden csapattagnak.
 • IV. korcsoportos lányaink a megyei elődöntőben nagyszerű játékkal a 2. helyet szerezték meg. 9:6-ra nyertek Soponya csapata ellen, míg Tóvárostól 16:10-re alulmaradtak, de ezzel a 2. hellyel bejutottak a megyei döntőbe, ami 04.07-én lesz. Gratulálunk mindenkinek! Hajrá Csajok!
 • A mai napon megrendeztük a kézilabda körzeti diákolimpiát, ahol csapataink nagyszerűen teljesítettek. IV. korcsoportos lányaink és fiaink is elsők lettek, s továbbjutottak a megyei elődöntőbe. III. korcsoportos fiaink is elsők lettek, s ők is kivívták a továbbjutást. A III. korcsoportos lányok pedig a második helyet szerezték meg. Gratulálok minden tanulónknak, Tibor bácsinak és sok sikert kívánok csapatainknak a megyei elődöntőn, ami szintén a tornatermünkben lesz.
 • Budapesten a grundbirkózás országos döntőjén lányaink a 12 csapatos döntőben a 8. helyet szerezték meg. Gratulálunk ehhez a nagyszerű eredményhez és köszönjük a szülői támogatást! Szép volt lányok!
 • Tanulóink nagyszerűen szerepeltek a Móron megrendezett futóbajnokságon, rengeteg éremmel tértünk haza. Gratulálunk mindenkinek, köszönjük a felkészítést Melinda néninek és Tibor bácsinak!
 • 2021.10.19-én Székesfehérváron a mezei futás megyei döntőjén szerepeltünk. Mindenki becsületesen küzdött és teljesítette a távot. Gratulálunk mindenkinek! Köszönjük Melinda néninek és Tibor bácsinak a felkészítést!
 • A körzeti mezei futóversenyt egy perces néma gyászszünettel kezdtünk a tegnap tragikus hirtelenséggel elhunyt Abigél emlékére.?
  Iskolánk tanulói nagyszerűen szerepeltek, mindenki éremmel tért haza. Mind egyéniben, mind csapatban ragyogó eredmények születtek. Gratulálunk minden versenyzőnknek és a felkészítő kollégáknak!
 • A móri bornapi váltófutáson nagyszerűen szerepeltek tanulóink. A lányok 3. helyezést szereztek a fiúk pedig elsők lettek, s ezzel a kupát is elhozták! Gratulálunk mindenkinek!
  Lányok: Sekk Izabella, Kocsis Abigél, Lits Leila, Pácser Liza, Katona Lívia, Böjte Tímea, Hodula Ramóna, Sági Pálma
  Fiúk: Szarka Hunor, Csiki Zsolt, Kocsis Benjamin, Berze Marcell, Berze Attila, Jónás Lorenzó, Bákor Botond, Balogh Krisztofer
 • Bujdosó Krisztina 5. osztályos tanulónk a Székesfehérvári Flash Aerobik SE Ginger Fit egyesület versenyzőjeként, és meg 2 társa a hétvégén Budapesten az Óbudai kupán fitnesz aerobik up3 trió korosztályban versenyezve arany éremmel tértek haza. Felkészítőjük Pálos-Légrádi Gyöngyvér. Gratulálunk ehhez a nagyszerű eredményhez!

************************************************************************************