Diáksport

 • Tanulóink nagyszerűen szerepeltek a Móron megrendezett futóbajnokságon, rengeteg éremmel tértünk haza. Gratulálunk mindenkinek, köszönjük a felkészítést Melinda néninek és Tibor bácsinak!
 • 2021.10.19-én Székesfehérváron a mezei futás megyei döntőjén szerepeltünk. Mindenki becsületesen küzdött és teljesítette a távot. Gratulálunk mindenkinek! Köszönjük Melinda néninek és Tibor bácsinak a felkészítést!
 • A körzeti mezei futóversenyt egy perces néma gyászszünettel kezdtünk a tegnap tragikus hirtelenséggel elhunyt Abigél emlékére.🖤
  Iskolánk tanulói nagyszerűen szerepeltek, mindenki éremmel tért haza. Mind egyéniben, mind csapatban ragyogó eredmények születtek. Gratulálunk minden versenyzőnknek és a felkészítő kollégáknak!
 • A móri bornapi váltófutáson nagyszerűen szerepeltek tanulóink. A lányok 3. helyezést szereztek a fiúk pedig elsők lettek, s ezzel a kupát is elhozták! Gratulálunk mindenkinek!
  Lányok: Sekk Izabella, Kocsis Abigél, Lits Leila, Pácser Liza, Katona Lívia, Böjte Tímea, Hodula Ramóna, Sági Pálma
  Fiúk: Szarka Hunor, Csiki Zsolt, Kocsis Benjamin, Berze Marcell, Berze Attila, Jónás Lorenzó, Bákor Botond, Balogh Krisztofer
 • Bujdosó Krisztina 5. osztályos tanulónk a Székesfehérvári Flash Aerobik SE Ginger Fit egyesület versenyzőjeként, és meg 2 társa a hétvégén Budapesten az Óbudai kupán fitnesz aerobik up3 trió korosztályban versenyezve arany éremmel tértek haza. Felkészítőjük Pálos-Légrádi Gyöngyvér. Gratulálunk ehhez a nagyszerű eredményhez!

************************************************************************************