Diáksport

 • A hagyományos “bornapi” váltófutáson Móron, lányaink a negyedikek, fiaink pedig a harmadikak lettek. Gratulálunk mindenkinek!
 • A móri általános iskolások alsó tagozatának tartott sportnap alkalmából fellépett a Genius Akrobatikus Rock and Roll Club, aminek tagja Tolinger Luca 2. osztályos tanulónk. Gratulálunk nagyon ügyes voltál!
 • Megkezdődtek az úszás órák tanulóinknak! Az Úszó Nemzet programban az 1. és 2. osztályosaink úsznak. A tankerület által szervezett úszás során pedig az 5. osztályosok. Reméljük mindenki megtanul a végére úszni!

************************************************************************************

Az előző tanév eredményei (2022/2023):

 • Budapesten az atlétika II. korcsoportos többpróba diákolimpia országos döntőjén Berze Marcell a 138 indulóból a nagyszerü 27. helyet szerezte meg. Gratulálunk, nagyon ügyes vagy! Gratulálunk a szülőknek és nagyszülőknek, s köszönjük a segítséget!
 • A Kisiskolák atlétika megyei döntőjén nagyszerű eredményeket értek el tanulóink. Szvitek Anna az egyéni összetett hárompróbában 3. lett a III. kcs. lányok között, 800 méteren Bákor Botond 3. lett, Fiú többpróba csapatunk a 2. lett (Bákor Botond, Bocska Márk, Berze Attila, Tolinger Botond, Berze Marcell, Zúró Olivér), Berze Attila és Berze Marcell pedig a saját korcsoportjuk egyéni bajnoka lett, amivel mindketten bejutottak az országos döntőbe, Debrecenbe. Gratulálunk mindenkinek!
 • Kézis lányaink a Kisiskolák megyei döntőjén, Soponyán a 2. helyet szerezték meg.  Gratulálunk lányok nektek és Tibor bácsinak is!
 • A Kisiskolák megyei döntőjén labdarúgásban ragyogóan szerepeltek fiaink. A nagyszerű második helyet szerezték meg. Győztek Zichyújfalu, Kincsesbánya, Szabadegyháza és Lovasberény ellen, a döntőben Soponya csapata jobbnak bizonyult. Gratulálunk a csapatnak és Tibor bácsinak!
 • A megyei atlétika egyéni- és váltóbajnokságon ügyesen szerepelt kis csapatunk. Bákor Botond 300 méteres síkfutásban a második lett, amihez nagy-nagy gratuláció, de a többiek is ügyesek voltak, gratulálunk mindenkinek!
 • Székesfehérváron a diákolimpiai atlétika többpróba megyei döntőjén IV. korcsoportos fiaink a 4. helyet szerezték meg nagyon jó versenyzéssel. Közel volt a bronzérem. Gratulálunk fiúk és Tibor bácsinak a felkészítésért!
 • Székesfehérváron a III. korcsoportos fiaink az atlétika többpróba megyei döntőjén az 5. helyen végeztek. Gratulálunk fiúk, a felkészítésért pedig Tibor bácsinak!
 • A körzeti többpróba atlétika versenyen a II. kcs. lányok a 3., a fiúk a 2. helyen végeztek. Egyéniben Berze Marcell a 1. helyet szerezte meg, amivel bejutott a megyei döntőbe (05.04.). A IV. kcs. fiúk az első helyet megszerezve szintén bejutottak a megyei döntőbe (05.03.). Az egyéni és váltószámokban is rengeteg érmet szereztek tanulóink. Gratulálunk mindenkinek! A megyei döntőbe jutott csapatainknak és tanulóinknak pedig sok sikert kívánunk!
 • 2023. április 22.-én az Aerobik Diákolimpia országos döntőn Piliscsabán, UP2 egyéniben, Bujdosó Krisztina, hatodik osztályos tanulónk a 9. helyen végzett. Gratulálunk ehhez a nagyszerű eredményhez Krisztinának és edzőjének, Légrádi- Pallos Gyöngyvérnek.
 • Az atlétika többpróba körzeti versenyen nagyszerűen szerepeltek csapataink. I. kcs. fiúk 3. a lányok pedig az 1. helyezést szerezték meg. Egyéniben Sekk Izabella körzeti bajnok lett. A III. kcs. lányok 2. a fiúk pedig az 1. helyet szerezték meg. Egyéniben Szvitek Anna a 3., Tolinger Botond a 3., Berze Attila pedig az 1. helyen végzett. Az első helyen végzett III. korcsoportos fiúk a megyei döntőn képviselik iskolánkat. Gratulálunk mindenkinek, a felkészítésért pedig Melinda néninek és Tibor bácsinak.
 • Április 15-16.-án rendezték Budapesten az idei év első országos Aerobik Magyar Kupa fordulóját, ahol kiváló eredményt ért el Bujdosó Krisztina, 6. osztályos tanulónk: UP2 egyéniben a 11. helyezést érte el. Gratulálunk Krisztina és a felkészítő edzőjének. Csak így tovább!!!
 • A mezei futás diákolimpia országos döntőjén Gödöllőn, Berze Attila nagyszerűen helytállt. A III. korcsoportos fiúk versenyén 214 indulóból a 133. lett. Gratulálunk és nagyon büszkék vagyunk rád!
 • U-9-es kézilabda csapatunk Tarjánban szerepelt vasárnap a gyermekbajnokság második fordulójában. Nagyon ügyesek voltak! Gratulálunk mindenkinek! Köszönjük a szülői segítséget és a szurkolást! Legközelebb Dorogra megyünk!
 • A Zimmermann kupán kézis lányaink a 2., focistáink a 3. és asztaliteniszezőink is a 3. helyet szerezték meg. Összetett versenyben a 3. helyen végzett iskolánk. Kézilabdában a gólkirály Szvitek Anna, míg a legjobb játékos Balogh Bettina lett. Gratulálok mindenkinek! Köszönjük a meghívást és a vendéglátást!
 • Székesfehérváron a mezei futóbajnokság megyei döntőjén tanulóink nagyszerűen szerepeltek: Berze Marcell, Simon Luca, Szvitek Anna, Balogh Bettina, Katona Lívia, Bárdi Boglárka, Berze Attila, Kovács Huba, Kaviczki Ábel, Báles Zoltán, Bákor Botond. Gratulálunk minden tanulónknak, és a felkészítésért Melinda néninek és Tibor bácsinak. Külön gratulálunk Berze Attilának, aki nagyszerű futással 3. helyezett lett, és ezzel bejutott az országos döntőbe, amit április 19-én rendeznek Gödöllőn.
 • A körzeti mezei futóbajnokságon Móron remekül szerepeltek csapataink: I. kcs. lány: 2.hely, egyéniben Takács Rita 3. hely, I. kcs. fiú 3. hely, II. kcs lány: 6. hely, II. kcs. fiú 5. hely, egyéniben Berze Marcell 2. hely, III. kcs. lány: 1. hely, egyéniben Simon Luca 1. hely, III. kcs. fiú: 1. hely, egyéniben Berze Attila 1. hely, IV. kcs. lány: 3. hely, IV. kcs. fiú: 2. hely, egyéniben Bákor Botond 3. hely.Gratulálunk mindenkinek a felkészítésért pedig Melinda néninek és Tibor bácsinak. Az első helyezett csapatok és az egyéni érmesek bejutottak a megyei döntőre, ami március 29-én (szerdán) lesz Székesfehérváron! Sok sikert és jó szereplést a megyei döntőn!
 • III. korcsoportos fiaink a kézilabda diákolimpia megyei döntőjén a 4. helyet szerezték meg. Gratulálunk fiúk, már az is szép, hogy sikerült ide bejutni. Csináltunk helyenként szép dolgokat, de remélem érzitek, hogy van még rengeteg tanulnivaló: állóképesség, koncentráció, fegyelem, akarat…. Gratulálunk a győztes Mezőszilasnak, akik kiemelkedtek a mezőnyből. Természetesen gratulálunk a 2. helyezett Sárbogárdnak és a 3. Rácalmásnak is!
 • U-9-es fiú csapatunknak megvolt az első mérkőzése. Tarjánban a gyermek-bajnokságban nagyon ügyesek voltak. Köszönjük a szülői támogatást! Hajrá fiúk, hajrá Csernye!
 • Alsós tanulóink is nagyszerűen versenyeztek a tornatermünkben megrendezett terematlétika versenyen. Rengeteg érmet szereztek, sokan most versenyeztek először. Mindenkinek szívből gratulálunk, s köszönjük a felkészítést Melinda néninek!
 • III. korcsoportos fiaink a kézilabda diákolimpia megyei elődöntőjén kiharcolták az értékes 2. helyet, amivel bejutottak a megyei döntőbe. Gratulálunk a győztes Mezőszilas csapatának és a 3. helyezett Tóváros csapatának. Persze a legnagyobb gratuláció pedig nektek jár! Irány a megyei döntő! Gratulálunk Tibor bácsinak!
 • Tornatermünkben a III. és IV. korcsoportos terematlétika versenyen rengeteg érmet szereztek tanulóink. Gratulálunk mindenkinek! Köszönjük a felkészítést Tibor bácsinak!
 • Tornatermünkben a IV. korcsoportos fiúk a kézilabda diákolimpia megyei elődöntőjén a 3. helyet szerezték meg. Gratulálunk fiúk, s a felkészítésért Tibor bácsinak. Természetesen gratulálunk minden csapatnak! Jó, hogy itt voltak, s a győztes Mezőszilas pedig megmutatta, hogy hova lehet eljutni kemény, kitartó, akarattal, szorgalommal társuló munkával.
 • Kézilabdásaink a körzeti diákolimpián ügyesen szerepeltek. Fiaink a III. és a IV. korcsoportban is elsők lettek, s továbbjutottak a megyei elődöntőbe. A III. kcs. lányaink 2., IV.kcs. lányaink pedig a 3. helyet szerezték meg. Gratulálunk mindenkinek! Tibor bácsinak a felkészítésért! A fiúknak további sok sikert, cél a megyei döntő!!!!
 • Grundbirkózó csapatunk Mezőfalván az országos elődöntőben a 3. helyet szerezte meg, az első három helyen holtverseny alakult ki, a tusgyőzelmek alapján dőlt el így a verseny. Gratulálunk a lányoknak, nagyon ügyesek voltak: Földi Leila, Mihályfi Eliza, Sternák Nóra, Szkok Mercédesz, Zuró Janka, Tóth Nóra, Makovek Anikó.
 • Tornatermünkben rendeztük meg a kézilabda körzeti diákolimpia első fordulóját. Csapataink ügyesen szerepeltek, III. és IV. Kcs. fiaink minden meccsüket megnyerve az első helyen, míg lány csapataink a második helyen várják a tavaszi fordulót. Gratulálunk mindenkinek! Köszönjük Tibor bácsinak a felkészítést!
 • A hagyományos móri bornapi váltófutáson iskolánk idén is nagyszerűen teljesített. Mindenki éremmel térhetett haza. Lányaink 3., fiaink pedig a 2. helyet szerezték meg. Gratulálunk mindenkinek. Ügyesek voltatok! Gatulálunk Melinda néninek és Tibor bácsinak is!

************************************************************************************