Diáksport

Móron a körzeti futóbajnokságon tanulóink remekeltek, és tovább öregbítették iskolánk hírnevét a rengeteg éremmel. Gratulálunk mindenden tanulónak és a felkészítő kollégáknak!

U-14-es fiaink Budakalászin ugyan kétszer kikaptak, de lelkesedésből jelesre vizsgáztak.

A hagyományos bornapi váltófutáson, iskolánk nagyszerűen szerepelt, lányaink a harmadik helyet, fiaink pedig az első helyet és a kupát szerezték meg. Gratulálunk minden versenyzőnek és a felkészítő kollégáknak, Melinda néninek és Tibor bácsinak.

U-14-es lányaink egy győzelemmel és egy vereséggel kezdték meg a gyermekbajnokságot, Székesfehérváron. Gratulálunk lányok!

Megkezdték U-14-es fiaink is a gyermekbajnokságot. Tatán egy gólos győzelem Esztergom ellen, s egy gólos vereség Győr ellen.

Megkezdődött a gyermekbajnokság U-15-ös lányaink Pápán szerepeltek, ugyan kétszer is kikaptunk, de mi annak is örültünk, hogy pont megvoltunk.

************************************************************************************

Gyermekbajnokság U14 lány kézilabda záróforduló: Tamási. Kettőből kettő! Dunaújváros- Bakonycsernye 8:20; Bakonycsernye-Rácalmás 24:16 . Gratulálunk lányok és a Tibor bácsinak is!

A Kinder + Sport országos középdöntőben csapatunk ismét fantasztikusan teljesített. A második hely megszerzésével kivívták az országos döntőbe jutást. Gratulálunk minden csapattagnak és a felkészítőknek, Melinda néninek és Judit néninek. Irány a döntő!

U-13-as lányainknak szombaton Tamásiban – csak hatan voltak – a tisztes helytállásra volt esélyük. Vasárnap U-13-as fiaink viszont nagyszerű játékkal a Fehérvári Cunder 2 és a Hőgyész csapata ellen is nyertek. Gratulálunk!

A Kinder + SPORT közép-dunántúli regionális elődöntőjén a “Csernyei Mákvirágok” nevű csapatunkkal 1. helyezést értünk el! Lelkes gyermekek, nagyszerű hangulat!!!
Mai csapatindulónk teremtő erejű volt!

A Csernye Napokon is, tanulóink még Móron is szerepeltek délután egy atlétikai versenyen. Harmadik korcsoportos lány és fiú csapatunk is ezüstérmes lett a körzeti versenyen. Összetett egyéniben Kalincsák Kristóf bronzérmes lett. Gratulálunk mindenkinek!

IV. kcs. lányaink a kézilabda megyei döntőjében a negyedikek lettek, de már az is nagyszerű volt, hogy idejutottak. Gratulálunk lányok, gratulálunk Tibor bácsi!

U-13-as fiaink Tarjánban nagyszerű játékkal győztek az Alba Regia ellen (28:20), Tata ellen már elfáradtak, de ott is voltak remek megmozdulások. Gratulálunk fiúk!

U-13-as lányaink Tatán hősiesen küzdöttek, csak hatan voltunk, s nekik jár a dicséret.

IV. korcsoportos lányaink is bejutottak a megyei döntőbe, igaz gólkülönbséggel lettek másodikok, de a szerencse most mellénk állt. Gratulálunk mindenkinek, Tibor bácsinak is!

U-13-as fiaink végre győzedelmeskedtek, voltunk 10-en, volt akarat, szív és elszántság. Az eredménye is meg lett. Kisbér ellen 23:10-re, Esztergom ellen 29:21-re nyertünk. Gratulálunk fiúk, csak így tovább!

A megyei elődöntőben IV. kcs. fiaink gólkülönbséggel szorultak a 3. helyre, amivel sajnos nem jutottunk tovább. Pedig nagyon küzdöttek és sokszor nagyszerűen is játszottak, de a szerencse ma nem volt velünk. Gratulálunk fiúk és Tibor bácsi! Bánkódni nem kell, jön a következő megmérettetés, ahol siker is lesz.

A mezei futóversenyen ügyesek szerepeltek tanulóink: I. kcs. fiúk 3. hely, II. kcs. lány 3. hely, III. kcs. lány 3. hely, IV. kcs.lány 2.hely, IV. kcs. fiú 2. hely. Külön kiemelném az I. korcsoportos Katona Lívia és a II. korcsoportos Balogh Brigitta nagyszerű futását, s mindketten egyéniben megnyerték a futást, s körzeti bajnokok lettek. Gratulálunk mindenkinek!

III. korcsoportos lányaink nagyszerű teljesítményt nyújtva kihozták magukból a kézilabda megyei döntőben a maximumot. A Tóvárosi és a Gárdonyi Iskola legyőzésével megszereztük a második helyet, s ezzel kivívtuk az országos előselejtezőben való szereplést. Gratulálunk lányok: Rácz Natália, Vörös Annamária, Fojtyik Melánia, Magyari Míra, Szkok Jázmin, Völgyi Jázmin, Weiland Alexa, Antal Virág, Bartha Menta, Vörös Adrienn.

II. korcsoportos fiaink is kiharcolták a megyei döntőbe jutást. Átlépve saját árnyékukat, kishitüségüket sikerült legyőzni 22:16-ra a Tóvárosi fiúkat, s ezzel megszerezték a továbbjutást érő második helyet. Gratulálunk fiúk, csak így tovább! Gratulálunk a győztes Mezőszilasnak is, akik kiemelkedő teljesítményt nyújtottak.

U13 Lány kézi Komárom. Győzelemmel felérő 23:23-as döntetlen Tolna ellen, majd egy 24: 14-es győzelem Komárom ellen!!! Szép játék és szép vasárnap délután a következő játékosokkal: Fojtyik Melánia, Magyari Míra, Weiland Alexa, Völgyi Jázmin, Vörös Annamária, Német Cintia, Rácz Natália, Antal Virág. GRATULA lányok!

U-13-as fiaink Tamásiban ugyan vereséget szenvedtek, de végre voltunk tizen és küzdöttek a fiúk, s helyenként nagyszerű játékot produkáltak. Csak így tovább, erre már lehet valamit építeni, csak akarni és küzdeni kell, s elhinni, hogy többre vagytok képesek.

III. korcsoportos lányaink a kézilabda megyei elődöntőben a 2. hely megszerzésével bejutottak a megyei döntőbe. Nagy küzdés volt, de megérte. Gratulálunk lányok!

A terematlétika (30 méteres futás, helyből távolugrás, medicinlabda dobás, magasugrás) körzeti fordulóján tornatermünkben a III. és a IV. korcsoportosok is összemérték erejüket. Tanulóink ismét nagyszerű eredményeket értek el. Gratulálunk mindenkinek és köszönjük a segítséget tanulóinknak a lebonyolításban.

Kéziseink a körzeti fordulót sikeresen teljesítették. Minden csapatunk első lett, s a móri körzet bajnokaként a megyei elődöntőbe jutott, ami a tornatermünkben lesz majd. Gratulálunk minden csapatunknak, a felkészítésért pedig Tibor bácsinak!

A grundbirkózás körzeti versenyén maroknyi csapatunk ragyogóan teljesített, aminek a jutalma, hogy mindenki érmet szerzett! Gratulálunk mindenkinek, és köszönjük a segítséget Melinda néninek, Barna bácsinak és a 7- 8. osztályos segítőknek.

Ismét nagy sikernek örülhetünk, futsal fiú csapatunk a körzeti döntő megnyerése után a megyei döntőben is remekül szerepelt, ahol bejutottak a négyes döntőbe, de ott már nagyon elfáradtak, s a negyedik helyet szerezték meg. Gratulálunk fiúk, és persze Pásztor Barnabás tanár bácsinak is a remek felkészítését.

Az idei utolsó fordulóban U-14-es lányaink Dunaújvárosban ragyogó győzelmet arattak a helyi csapat ellen (21:13), a Rácalmás már túl nagy falat volt. Gratulálunk lányok. U-14-es fiaink szégyenszemre sajnos el sem tudtak menni, mert csak hárman gondolták, hogy van bennük kötelességtudat, csapatszellem és egy kis alázat a kézilabda és az iskolánk iránt.