Diáksport

U-15-ös fiaink két szoros mecset játszottak Ajkán, nyerni ugyan nem sikerült, de minden dicséretet megérdemel mindenki. Hajrá fiúk!

U-15-ös fiaink Fehérváron játszottak a hétvégén, győzni ugyan nem sikerült, de voltak nagyon szép megoldások. Gratulálunk!

U-15-ös fiaink az idei tanévben is részt vesznek a kézilabda Gyermekbajnokságban. Voltunk már Seregélyesen és Móron. Akik eljöttek nagyszerűen küzdöttek, gratulálunk fiúk.

************************************************************************************

IV. kcs. lányaink Soponyát és Lovasberényt megelőzve, Tóvárosi Iskola mögött a második helyet szerezte meg a kézilabda diákolimpia megyei elődöntőben. Ezzel csapatunk bejutott a megyei döntőbe. Gratulálunk mindenkinek!

U-14-es lányaink a fiúkhoz hasonlóan egy győzelemmel, s egy vereséggel zárták a napot. Vereség Komárom ellen, s győzelem Solymár ellen.

U-14-es fiúk Tatán kikaptak Esztergomtól, nyertek Győr ellen.

A felsősök terematlétika versenyén tanulóink remekül szerepeltek, s rengeteg érmet szereztek. Gratulálunk mindenkinek!

Pécsett az országos döntőben grundbirkózó csapatunk a kilencedik lett. Gratulálunk mindenkinek, és küzdöttünk lebetegedett csapattársainkért is. Csapattagok: Pácser Liza ( beteg), Simon Boróka, Simon Luca, Balogh Eszter (beteg), Varga Adél, Katona Lívia, Szvitek Anna (beteg), Balogh Bettina, Bakos Bettina, Troják Maja, Oszoli Dzsenifer, Sarkament Dorina.

A tornatermünkben rendezett terematlétika versenyen alsósaink nagyszerűen szerepeltek, s számtalan éremmel örvendeztettek meg minket. Gratulálunk mindenkinek!

U-14-es lányaink Fehérváron két nagyon szoros és küzdelmes meccsen győztek. Mór ellen 22:19-re, Érd ellen 25:24-re.

Tanulóink a tornatermünkben rendezett körzeti grundbirkózó, egyéni versenyen rengeteg éremmel örvendeztettek meg bennünket. Gratulálunk mindenkinek!

III. és IV. kcs. fiaink is minden meccsüket megnyerve elsők lettek a körzeti kézilabda diákolimpián, s ezzel bejutottak a megyei elődöntőbe. Gratulálunk mindenkinek!

A körzeti kézilabda diákolimpián a III. és a IV. korcsoportos lányaink a második fordulóban is minden meccsüket megnyerve az első helyen végeztek, s tovább jutottak a megyei elődöntőbe. Nagy lányaink a Zimit 19:9-re, a Bodajkot 28:4-re, kicsi lányaink pedig a Zimit 13:8-ra győzték le. Gratulálunk lányok!

A játékos sor-és váltóverseny országos elődöntőben, Pázmándon alsós csapatunk remekül küzdött, és nagyon büszkék vagyunk rá, hogy idáig eljutottak. Köszönjük az áldozatos felkészülést, Melinda néninek a felkészítést, a szülőknek pedig a támogatást és a szurkolást. Gratulálunk mindenkinek!

A decemberi tehetségkutató judo versenyen tanulóink nagyszerűen versenyeztek Székesfehérváron. Gratulálunk mindenkinek, és köszönjük a remek felkészítést Törteli Zoltán judo edzőnek : Csepregi Kevin ezüst, Földesi László bronz, Fogarasi Kádas Mirjam bronz, Trampó Csilla arany, Takács Máté bronz, Hirt Gyöngyi bronz, Látós Roland bronz és Sági Mátyás szintén bronz érmet szerzett.

A játékos sor-és váltóverseny megyei döntőjén Székesfehérváron alsós csapatunk nagyon szoros versenyen és nagyszerű versenyzéssel a Tóvárosi iskola mögött a második helyet szerezte meg. Gratulálok minden csapattagnak és Melinda néninek. Ezzel a remek eredménnyel csapatunk bejutott az országos elődöntőbe, ami február 15-én lesz Agárdon. Köszönjük a lelkes buzdítást és támogatást a szülőknek!

A Móri KSC évadzáró kézigáláján jól érezték magukat, akik eljöttek. Az év legnagyobb tehetsége Kalincsák Kristóf lett, aki fölényesen vezeti az U-14-es góllövőlistát. Gratulálunk, csak így tovább!

A mai körzeti játékos sor- és váltóversenyen iskolánk két csapattal versenyzett, így az első és második hely is a miénk lett. Gratulálunk minden versenyzőnek, és a felkészítésért Melinda néninek, januárban megyei döntő.

Tanulóink ismét nagyszerű eredményt értek el, Csóron a Mikulás kupa kölyök atlétika versenyén a második helyet érték el. Gratulálunk a 3. osztályos versenyzőinknek, s a felkészítésért Melinda néninek.

IV. kcs. lányaink is sikeresen vették az első akadályt a kézilabda diákolimpia körzeti fordulóján: győztek a Zimi ellen 28:8-ra, Bodajk ellen 35:1-re és Csókakő ellen 26:6-ra. Gratulálunk lányok!

U-14-es fiaink Győrben az Arénában ugyan kétszer kikaptak, de lelkesedésük és küzdeni akarásuk ismét gratulációt érdemel!

A kézilabda diákolimpia első fordulóján csapataink remekül szerepeltek, öt mérkőzés, öt győzelem. Eredmények:3.kcs.lányaink 9:3-ra, míg a fiúk 7:3-ra nyertek a Zimi ellen. 4.kcs. fiaink Csókakő ellen 29:10-re, Bodajk ellen 22:6-ra és a Zimi ellen 15:7-re győztek. Gratulálunk a csapatoknak és Tibor bácsinak!

U14 lány kézilabda gyermekbajnokság: tisztes vereség a Győri Audi Eto ll.- től, majd vesztett helyzetből egy nagyon nagy hajrával döntetlen a házigazda Komárommal. GRATULA lányok! Lehet, hogy elkezdődött valami jó sorozat???

U-14-es fiaink Solymáron két szoros meccsen ugyan vereséget szenvedtek, de nagyszerűen küzdöttek.

A BL győztes Győri Audi ETO csarnokában játszhattak U-14-es lányaink. Egy szoros meccs Csákvár ellen, s győzelem a móri lányok ellen.

U-14-es fiaink hősiesen küzdöttek Tata és Pilisvörösvár ellen, de nem sikerült a győzelem, örültünk hogy ki volt a csapat, s köszönet nekik, akik eljöttek.

Móron a körzeti futóbajnokságon tanulóink remekeltek, és tovább öregbítették iskolánk hírnevét a rengeteg éremmel. Gratulálunk mindenden tanulónak és a felkészítő kollégáknak!

U-14-es fiaink Budakalászin ugyan kétszer kikaptak, de lelkesedésből jelesre vizsgáztak.

A hagyományos bornapi váltófutáson, iskolánk nagyszerűen szerepelt, lányaink a harmadik helyet, fiaink pedig az első helyet és a kupát szerezték meg. Gratulálunk minden versenyzőnek és a felkészítő kollégáknak, Melinda néninek és Tibor bácsinak.

U-14-es lányaink egy győzelemmel és egy vereséggel kezdték meg a gyermekbajnokságot, Székesfehérváron. Gratulálunk lányok!

Megkezdték U-14-es fiaink is a gyermekbajnokságot. Tatán egy gólos győzelem Esztergom ellen, s egy gólos vereség Győr ellen.

Megkezdődött a gyermekbajnokság U-15-ös lányaink Pápán szerepeltek, ugyan kétszer is kikaptunk, de mi annak is örültünk, hogy pont megvoltunk.

************************************************************************************