SZMK bál

Hosszú idő után újra tudtunk bált tartani az SZMK szervezésében. A szülői munka-közösség tagjai lelkesen vetették bele magukat a szervezés folyamataiba: meghívókat szerkesztettek és plakátoltak, végigjárták a település vállalkozóit tombola ajándékokért, asztalokat, székeket, padokat kértek és szállítottak, sütöttek, bevásároltak és előkészítették a tornatermet a vendégfogadásra, illetve a bál utáni rendrakásban, takarításban is segédkeztek.
Példaértékű, ahogy a csernyei civil szervezetek, intézmények, vállalkozók támogatják egymást; hálásak vagyunk a sok segítségért és felajánlásért! Több mint 200 vendéggel nagyon jó hangulatú bál kerekedett; a fantasztikus zenét Horváth László szolgáltatta. A bált néptánc csoportunk, Kalafatics Hajnalka vezetésével egy nagyszerű bemutatóval nyitotta meg. Köszönjük!!! A tombolasorsolásnál sok-sok szép és értékes ajándékot tudtunk kiosztani.
A támogatói jegyeknek, belépőknek, felajánlásoknak, illetve a tombola bevételnek köszönhetően nagyon szép összeghez jutottunk, amit a jövőben a csernyei diákok javára fordítunk: iskolai rendezvényekre, programokra, versenyek finanszírozására, környe-zetünk szebbé tételére, játékokra, eszközökre szándékozunk költeni.
A támogatói jegyet vásárlókon, a tombola tárgyak felajánlóin túl szeretnénk köszönetet mondani minden vendégnek, aki eljött a bálba és így járult hozzá a bevételhez. Fiatalok, középkorúak és idősebbek együtt táncoltak, pedagógusok és szülők együtt mulattak – jó volt látni a jókedvet, az összetartást.
Ez a rendezvény is jó példája annak, hogy összefogással, együttes munkával képesek vagyunk egy nemes cél – jelen esetben az iskola támogatásának – elérésére. Reméljük, hogy szülői munkaközösségünk lelkes hozzáállása a jövőben is megmarad, számítunk több program kapcsán is támogatásukra!
A támogatók listája megtekinthető itt!
Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.