Csernye Napok 3. nap

A Csernye Napok 3. zárónapja is nagyon mozgalmasra sikeredett. A megnyitón összefoglaltuk a negyedév sikereit, kihirdettük a papírgyűjtés eredményét:
1. helyezett a 7. osztály, 2. helyezett a 6. osztály, 3. helyezett a 2. osztály
A tegnapi harcitúra elsősorban arról szólt, hogy mindenki a friss levegőn jól érezze magát, de természetesen, mivel az állomásokon pontozás is volt, így az első 3 helyezett a következő osztályok lettek:
1. helyezett a  3. a osztály, 2. helyezett az 1. b osztály, 3. helyezett az 5. osztály és az 1. a osztály
A tegnapi harcitúra teljesítéséért, lebonyolításáért (8. o) mindenki jutalma egy jégkrém volt.
A III. Negyedév Diákja díjra 2 tanuló kapott jelölést a felső tagozatban, 6 tanuló az alsó tagozatban.
Alsó tagozat:
Kocsis Abigél, Csiki Zsolt, Lits Leila, Simon Boróka, Pácser Liza, Berze Marcell
A kollégák szavazatai alapján az alsó tagozatban a Negyedév Diákja: Berze Marcell. Szorgalma, kitartása a sport területén példa értékű. Iskolánk sportversenyeinek aktív résztvevője, képviselője. Lizához hasonlóan ő is kiváló eredményekkel rendelkezik. A legutóbbi atlétikai versenyen egyénileg megyei I. helyezést ért el. Mindent megtesz azért, hogy csapata s önmaga sikereket mutasson fel. A labdarúgás önként választott sporttevékenység számára. Rendszeresen jár Székesfehérvárra klubcsapatának edzéseire. Néhány héttel ezelőtt Olaszországba is eljutottak focimérkőzésekre. Csapatuk remekül szerepelt ezen a rendezvényen is. Tanulmányi eredményére is büszke lehet. Bizonyítványában kitűnő és jeles minősítések szerepelnek.
Felső tagozat:
Bákor Botond, Berze Attila
A kollégák szavazatai alapján a felső tagozatban a Negyedév Diákja: Berze Attila, aki elsősorban a sporteredményeivel emelkedik ki a jelöltek közül, és lehet potenciális díjazott.
Érdemei:
Körzeti atlétika verseny: távolugrás I. hely
Megyei atlétika verseny: távolugrás II. hely
Körzeti atlétika verseny: 60 m síkfutás 2. hely
Megyei atlétika verseny: 60 síkfutás 5. hely
Megyei összetett csapat atlétika verseny 4. hely
Kisiskolák (200 fő alatti) sportversenye: 600 m síkfutás 4. hely
Összetett egyéni 3. hely
Fiú csapat 2. hely
Körzeti kispályás labdarúgás: csapat 3. hely
A fenti eredményekből egyértelműen kitűnik, hogy Attila nem csak egy sportágban ért el kiemelkedő teljesítményt, hanem a sport terén sokoldalú tehetség. Az atlétika mellett köztudottan a labdarúgás „szerelmese” is amiben korosztályában szintén figyelemreméltó teljesítményt produkál. A Főnix-Gold Fc igazolt játékosaként számos tiszteletre méltó eredményt ért el. Az elmúlt 3 év alatt amit a klubban töltött kitartásának és szorgalmának köszönhetően stabil játékosává vált a csapatának, aminek hírnevét és eredményét közel 50 lőtt góllal öregbítette. Játékával kivívta, hogy a megyei korosztályos válogatott keretében is helye legyen. Attilának a tanulás terén sincs szégyellni valója mivel jelenlegi eredményei alapján akár a jeles bizonyítvány is elérhető távolágba került. Az eredményeit és sikereit az osztálytársai is elismerik és megbecsülést vált ki közöttük, stabil tagja az osztályközösségnek.
Gratulálunk minden jelöltnek és a győzteseknek! Csak így tovább!
Végezetül elénekeltük iskolaindulónk, s kezdetét vette a Csernye Kupa és a Betyárjó Nap.
Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.