2. Negyedév Diákja

II. Negyedév Diákja díjra három tanuló kapott jelölést, mivel mindhárom tanuló felső tagozatos, így ismét kettő felsős tanuló kapja meg a díjat. A három jelölt: Csepregi Eszter és Domavári Hanna a 8.a és Kovács Helga a 8.b. osztály tanulója. A kollégák szavazatai alapján a II. Negyedév Diákja: Csepregi Eszter és Kovács Helga
Csepregi Eszter 8.a
Nem csupán az utóbbi negyedévben, hanem a megelőző időszak miatt is méltán megérdemelné a díjat. Egy végtelenül jóindulatú, segítőkész, jó érzésű lány, akihez bármikor, bárki (osztálytársai, iskolatársai, tanárai is) fordulhatnak. Odafigyel társaira, kiáll az igazságért, képviseli a többiek érdekét – mindezt tisztelettudóan teszi. Nem véletlenül ő képviseli iskolánkat a Diákönkormányzat élén. Tanulmányi eredménye is nagyon jó, szorgalmát jelzik a tantárgyi dicséretek is. A Világnyelvész versenyen csapatban 1. helyezést értek el.
Kovács Helga 8.b
Az osztály egyik legjobb tanulója. Közösségi munkája kiemelkedő, mindenben számíthatunk rá. Diákönkormányzat vezetőhelyetteseként aktívan részt vesz az iskolai élet szervezésében. Kiemelkedő a munkája zenei téren is, a Móri Fúvószenekar tagjaként két fantasztikus előadást tartottak a népszerű Queen együttes számainak feldolgozásából, az iskolai rendezvényeken többször fellépett, lehet rá számítani bármiben. Aktív tagja évek óta az iskolai műsorok szervező és előadó csapatának. Sportmunkája kiemelkedő, tagja a megyei döntőbe jutott kézilabda csapatnak. Tagja a Holdviolák tánccsoportnak, akikkel szintén számtalan rendezvényen léptek fel.
Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.