Erzsébet tábor 2.0

Elindult a napközis tábor második turnusa Melinda nénivel, Judit nénivel és Erika nénivel. Rengeteg nagyszerű játék és feladat várta a gyerekeket. Önismereti, szituációs, dramatikus játékok, bizalomjátékok. Napi mottó megbeszélése, napi jócselekedet vállalása, titkos őrangyal húzása, csapatinduló, cserkészjátékok. Azt hiszem remekül érezték magukat a gyerekek. (képek a Galériában)

 

A mai napon a SPORT, a MOZGÁS volt a főszerepben. A gyerekeknek volt: pontszerző, kosárlabdázás, kidobó játékok, forgószínpadszerűen állomások. Gyöngy-fűzés,  társasjátékozás, kártyázás. Anikó nénivel ismét mindenki igazán elfáradt, s ismételten köszönjük neki, hogy megmozgatta a táborozókat. Ági néni fánkkal vendégelte meg a táborozókat. Nagyon szépen köszönjük! Reméljük ma is mindenki jól érezte magát, s várja a holnapi kirándulást!

A szerdai nap a kirándulás jegyében telt, központban a természet, amit nagyon sok szempontból vizsgáltak meg: gyógynövények bemutatása, gyógynövények felismerése illat alapján, gyógyteák készítése, kóstolása (zsálya, citromfű, menta, levendula) mecséri termelői mézekkel ízesítve. Környezettudatosság, szelektív szemétgyűjtés, kirándulás a pákozdi arborétumba és vadasparkba. Reméljük, hogy ma is jól érezte mindenki magát!

A csütörtöki nap a művészetek jegyében zajlott a gyerekeknek: Laci bácsival ritmushangszerekkel ismerkedés, azok hangoztatása, hangszerek megszólaltatása, zenekar alakítása. Évike nénivel, Nóra nénivel, Judit nénivel csillámtetoválás, kézműveskedés az újrahasznosítás jegyében – tojástartóból falikép készítése. Persze azért játék és szabadidő is volt. Az ebéd utáni jégkrém is jólesett mindenkinek. Köszönjük a segítséget Évike néninek, Nóra néninek, Judit néninek és Laci bácsinak. Reméljük mindenki jól érezte magát ezen a napon is!

Az utolsó napon sem unatkoztak a táborban a gyerekek a játék volt a főszerepben: cserkészjátékok, közösségépítő játékok, népi zenekar, Dobj és keress!, élő aszfaltposzter, fagyizás, morzézás, dinnyeevés. Előtérben a játék, játék, játék!!! Reméljük, hogy mindenki jól érezte magát, s ahhoz, hogy ez ilyen színvonalasra és hangulatosra sikeredett nagy köszönet illeti a táborvezetőket! Köszönjük Melinda néninek, Judit néninek és Erika néninek! Természetesen nagy köszönet ismét a segítő kollégáknak, Anikó néninek, Évike néninek, Nóra néninek, Timi néninek, Reni néninek, Erzsike néninek, Ilonka néninek, s Rami néninek és Gyöngyi néninek. Jó pihenést kívánunk mindenkinek és kellemes nyarat!!!

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.