Erzsébet tábor

Iskolánkban a napközis tábor első turnusa vidáman kezdte meg a hetet, s a gyerekek örültek, hogy ismét az iskolában lehettek. Zászlót készítettek, malmoztak, fociztak….jól érezték magukat. (képek a Galériában)

 

 

 

A keddi napon a SPORT volt a főszerepben. Köszönjük Barna Anikónak a sportszer felajánlást és persze a nagyszerű mozgást, amivel kis csapatával megörvendeztette és jól megmozgatta a gyerekeket.

 

 

 

A szerda délelőtt kis játékkal, ültetéssel telt, köszönjük a levendulálát Barna Anikónak, s a délután Pákozdon nagyszerű hangulatban telt az Arborétumban, ahol a sok látnivaló mellett játszani is lehetett, s a hűsítő jégkrém mindenkinek jól esett.

 

 

A negyedik napon nagyszerű volt a hangulat Horváth Laci bácsival, s természetesen a zene, a hangszerek és az éneklés volt főszerepben. A csütörtöki nap a zene mellett más mindenről is szólt, hiszen volt csillámfestés Évike nénivel, aszfaltrajzolás, megkapták tanulóink az egyenpolót, s természetesen volt önfeledt kötetlen jàtszadozás is.

 

Pénteken sem unatkoztak a napközis táborban, az egészség volt a központban, gyógynövényekkel ismerkedtek, plakátot készítettek, ültettek….. Reméljük mindenki jól érezte magát a héten. Köszönjük Vali néninek, Ági néninek, Anita néninek, Reni néninek, s minden segítőnek, aki hozzájárult ehhez a héthez.

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.