Digitális munkarend

Tisztelt Szülők!

Március 16-ától kezdve új oktatási munkarend lép életbe: tantermen kívüli digitális munkarend. A tanulók nem látogathatják az oktatási intézményeket! Az iskola pedagógusai megkezdték a módszerek, lehetőségek összegyűjtését. Amint a digitális oktatásról szóló kormányrendelet megjelenik, iskolánk is átáll a online oktatásra. Kérjük néhány nap türelmüket, addig is pihenjenek, és az eddig tanult ismereteket gyakorolják a gyerekekkel!

A konkrét otthoni feladatok elsősorban az E-Kréta felületén keresztül lesznek elérhetőek, de egy részük megtalálható majd a weboldalunk Digitális munkarend menüpontjában is. (az Informatika és a Természetismeret tantárgyak feladatai már elérhetőek itt) Az osztályfőnökök tájékoztatni fogják Önöket és a tanulókat az egyéb információs csatornákról (E-mail, Levél, Messenger, Skype, Telefon, személyes találkozás, “postagalamb”, stb.). Kérjük Önöket, hogy kísérjék figyelemmel az itt leírtakat! Köszönjük!

Mivel váratlan helyzettel állunk szemben, sok iskolai felszerelés maradt a tantermekben. A zavartalan otthoni tanulás érdekében kérjük, hogy ezeket minél előbb vigyék el az iskolából! Erre lehetőségük lesz :

Hétfőn 14:30 – 16:30, valamint kedden 8:00 – 10:00.

Az itt maradt felszerelésekért az iskola nem vállal felelősséget.

Az eredményes tanév befejezéséhez, kérjük a szülők és a tanulók aktív közreműködését!

Igyekszünk folyamatosan új információkkal ellátni a szülőket!

Mindenki vigyázzon magára, és a családjára! Reméljük minél előbb újra gyerekzsivaj tölti be iskolánkat!

Jó munkát, jó egészséget kívánunk Mindenkinek!

Az iskola dolgozói

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.