A hónap bejegyzései: június 2022

Vakációóóóóó

Elérkezett a mindenki számára várva várt nap, a tanévzáró ünnepségünket követően indulhat a VAKÁCIÓ! Ünnepségünkön elbúcsúztattuk Kocsis Georgina SZMK elnökünket és Kocsis Józsefet a Pünkösdi Gyülekezet vezetőjét, akiknek köszönjük iskolánkért végzett áldozatos munkájukat. Köszönjük elballagott diákjaink Kovács Helga és Csepregi … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Nincs kategorizálva | Szóljon hozzá most!

Nyolcadikasok ballagása

“Hagyd, hogy a lelked repítsen az álmok mesevilágába, képzeld el azt az életet, amelyet méltónak tartasz önmagadhoz.” Elbúcsúztunk a nyolcadikosainktól! Gratulálunk minden tanulónknak, osztályfőnöknek és köszönjük nektek ezt a nyolc évet, hiszen egy nagyszerű közösség ballagott el. Büszkék vagyunk , … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Nincs kategorizálva | Szóljon hozzá most!

Rajzpályázat

Bodajk Város Önkormányzata a Klímabarát Települések Szövetségével konzorciumban „A Helyi klímastratégia kidolgozása, valamint a klímatudatosságot erősítő szemléletformálás Bodajkon” című pályázathoz kapcsolódó éghajlatváltozás és klímavédelem Bodajkon témakörben történt rajz verseny eredményhirdetése 2022.06.13-án történt, melyen négy tanulónk is értékes díjat kapott. A … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Nincs kategorizálva | Szóljon hozzá most!

Bolondballagás

Eljött a várva várt utolsó nap! Nyolcadikosaink hagyományosan a bolondballagással indították a reggelt. Bolondballagás… Az osztályfőnökök szavaival élve:” Jártunk az ovikban, orvosi rendelőnél, boltban, fagyizóban, önkormányzati hivatalban. Köszönjük, hogy megnéztek és megkínáltak bennünket! Még sok ilyen boldog pillanat legyen az … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Nincs kategorizálva | Szóljon hozzá most!