A hónap bejegyzései: április 2021

Tantermi oktatás

Kedves Szülők! Mint bizonyára már értesültek róla, 2021. április 19 – én, hétfőn az alsó tagozatosok kezdik meg az intézményben való oktatást. Tájékoztatjuk Önöket, hogy a maszk használata az intézmény közösségi terein (mosdó, folyosó, közösségi terem, büfé) kötelező! KÉRJÜK, HOGY … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Nincs kategorizálva | Szóljon hozzá most!

Elsősök beíratása

Kedves Szülők! Április 10-től elérhető az online beiratkozási felület: https://eugyintezes.e-kreta.hu/kezdolap (ezen a felületen azon szülők tudják elvégezni beiratkozási szándékukat akik nem rendelkeznek még KRÉTA hozzáféréssel, vagyis nincs iskolánkba járó, nagyobb gyermeke), https://klik201028001.e-kreta.hu/ (itt pedig azon szülők kezdeményezhetik a beiratkozást, akiknek … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Nincs kategorizálva | Szóljon hozzá most!

Világnyelvész vetélkedő

A digitális időszakban nagyszerű sikert értek el tanulóink Évike néni, Ildikó néni és Andi néni felkészítésével. A Hétvezér Iskola megyei angol versenyén a 6. osztályos angolosok 2. , a 7. osztályos angolosok 3. helyezést értek el. Németből a 6. osztályosok … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Nincs kategorizálva | Szóljon hozzá most!

Kellemes húsvéti ünnepeket!

Kedves Szülők, Gyerekek, Kollégák! A köszönet enyhe kifejezés, amit ismét ebben a nehéz helyzetben végigcsinált mindenki. Csak gratulálni tudok mindenkinek, aki türelemmel, szorgalommal, akarattal, megértéssel végigdolgozta az elmúlt időszakot. Április 1-től (csütörtök) április 6-ig (keddig) kezdődik a tavaszi szünet, s … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Nincs kategorizálva | Szóljon hozzá most!