Diáksport

Kézilabda Diákolimpia 4.kcs. Körzeti Döntő Mór. Fiúk: 1. Helyezés!!! Várjuk a megyei elődöntőben is a folytatást. A lányok nyakában is szépen csillog az az ezüst az őszi ” gyengélkedős szereplés” után… Kis remény itt is van a továbbjutásra. A III. korcsoportos lányaink és fiaink is magabiztosan nyertek! Jöhet a megyei elődöntő!

Utánpótlás felkészülési tornán iskolánk csapata a Móri KSC színeiben legyőzve Velence, az Alba Regia és Ercsi csapatát az 1. helyen végzett. A csapat tagjai: Kárner Zsolt, Radocha Olivér, Tóth Bálint, Simon Lajos, Jónás Patrik, Muray Máté (Mór), Gyuris Márk, Pék Balázs. Gólkirály: Jónás Patrik.

Kézilabdás fiaink nagyszerű játékkal elhódították a kupát Pázmándról. Köszönjük a meghívást és a szervezést Győrffyné Komjáti Dianának. A fiúknak és Tibor bácsinak pedig nagyon nagy gratuláció!

Fiú kézilabdásaink a két ünnep között a Móri KSC gáláján vettek részt, ahol tanulónk, Jónás Patrik átvehette a legjobb utánpótláskorú játékosnak járó jutalmat.

Alsósaink ismét ügyeskedtek és megnyerték a körzeti játékos sor- és váltóversenyt! Gratulálunk mindenkinek! Január 13-án megyei döntő Székesfehérváron!

Atlétika Diákolimpia – csapatverseny 2017. április – Eredmények

Atlétika Diákolimpia – egyéni verseny 2017. április – Eredmények

Kézilabda Diákolimpia megyei elődöntők 2017. március – Eredmények

Bakonycsernye Kupa 2017.03.24 – Eredmények

Körzeti terematlétika I-II. kcs. 2017.02.01. – Bakonycsernye – Eredmények

Körzeti terematlétika III-IV. kcs. 2017.02.01. – Bakonycsernye – Eredmények

Labdarúgás osztálybajnokság 2016 – Eredmények

Kézilabda osztálybajnokság 2016 – Eredmények