Diáksport

III. korcsoportos lányaink nagyszerű teljesítményt nyújtva kihozták magukból a kézilabda megyei döntőben a maximumot. A Tóvárosi és a Gárdonyi Iskola legyőzésével megszereztük a második helyet, s ezzel kivívtuk az országos előselejtezőben való szereplést. Gratulálunk lányok: Rácz Natália, Vörös Annamária, Fojtyik Melánia, Magyari Míra, Szkok Jázmin, Völgyi Jázmin, Weiland Alexa, Antal Virág, Bartha Menta, Vörös Adrienn.

II. korcsoportos fiaink is kiharcolták a megyei döntőbe jutást. Átlépve saját árnyékukat, kishitüségüket sikerült legyőzni 22:16-ra a Tóvárosi fiúkat, s ezzel megszerezték a továbbjutást érő második helyet. Gratulálunk fiúk, csak így tovább! Gratulálunk a győztes Mezőszilasnak is, akik kiemelkedő teljesítményt nyújtottak.

U13 Lány kézi Komárom. Győzelemmel felérő 23:23-as döntetlen Tolna ellen, majd egy 24: 14-es győzelem Komárom ellen!!! Szép játék és szép vasárnap délután a következő játékosokkal: Fojtyik Melánia, Magyari Míra, Weiland Alexa, Völgyi Jázmin, Vörös Annamária, Német Cintia, Rácz Natália, Antal Virág. GRATULA lányok!

U-13-as fiaink Tamásiban ugyan vereséget szenvedtek, de végre voltunk tizen és küzdöttek a fiúk, s helyenként nagyszerű játékot produkáltak. Csak így tovább, erre már lehet valamit építeni, csak akarni és küzdeni kell, s elhinni, hogy többre vagytok képesek.

III. korcsoportos lányaink a kézilabda megyei elődöntőben a 2. hely megszerzésével bejutottak a megyei döntőbe. Nagy küzdés volt, de megérte. Gratulálunk lányok!

A terematlétika (30 méteres futás, helyből távolugrás, medicinlabda dobás, magasugrás) körzeti fordulóján tornatermünkben a III. és a IV. korcsoportosok is összemérték erejüket. Tanulóink ismét nagyszerű eredményeket értek el. Gratulálunk mindenkinek és köszönjük a segítséget tanulóinknak a lebonyolításban.

Kéziseink a körzeti fordulót sikeresen teljesítették. Minden csapatunk első lett, s a móri körzet bajnokaként a megyei elődöntőbe jutott, ami a tornatermünkben lesz majd. Gratulálunk minden csapatunknak, a felkészítésért pedig Tibor bácsinak!

A grundbirkózás körzeti versenyén maroknyi csapatunk ragyogóan teljesített, aminek a jutalma, hogy mindenki érmet szerzett! Gratulálunk mindenkinek, és köszönjük a segítséget Melinda néninek, Barna bácsinak és a 7- 8. osztályos segítőknek.

Ismét nagy sikernek örülhetünk, futsal fiú csapatunk a körzeti döntő megnyerése után a megyei döntőben is remekül szerepelt, ahol bejutottak a négyes döntőbe, de ott már nagyon elfáradtak, s a negyedik helyet szerezték meg. Gratulálunk fiúk, és persze Pásztor Barnabás tanár bácsinak is a remek felkészítését.

Az idei utolsó fordulóban U-14-es lányaink Dunaújvárosban ragyogó győzelmet arattak a helyi csapat ellen (21:13), a Rácalmás már túl nagy falat volt. Gratulálunk lányok. U-14-es fiaink szégyenszemre sajnos el sem tudtak menni, mert csak hárman gondolták, hogy van bennük kötelességtudat, csapatszellem és egy kis alázat a kézilabda és az iskolánk iránt.

Mozgalmas délután a tapolcai edzőtáborban, a fiúk keményen dolgoztak a délutáni edzésen, majd megnéztünk egy rendezvényt, gyönyörködtünk Tapolca adventi fényeiben. Jól fog esni mindenkinek a pihenés.

U-13-as és U-14-es fiaink túl az első edzésen Tapolcán az edzőtáborban. Mindenkinek jól esett a vacsora.

Kézilabda diákolimpia körzeti első  forduló Mór 2018. 11.26-27.
A kézilabda diákolimpia körzeti fordulója után III. korcsoportos lányaink az első helyen vannak, néha döcögös játékkal, de nyertek a Zimi ellen, IV. korcsoportos lányaink a második helyen állnak, de a tavasszal nekik is az első hely a cél, ami meg is lesz!!! Fiaink a III. és a IV. korcsoportban fölényes győzelmet arattak így első helyen várják a folytatást. Gratulálunk, csak így tovább!

Kézilabda Diákolimpia 4.kcs. Körzeti Döntő Mór. Fiúk: 1. Helyezés!!! Várjuk a megyei elődöntőben is a folytatást. A lányok nyakában is szépen csillog az az ezüst az őszi ” gyengélkedős szereplés” után… Kis remény itt is van a továbbjutásra. A III. korcsoportos lányaink és fiaink is magabiztosan nyertek! Jöhet a megyei elődöntő!

Utánpótlás felkészülési tornán iskolánk csapata a Móri KSC színeiben legyőzve Velence, az Alba Regia és Ercsi csapatát az 1. helyen végzett. A csapat tagjai: Kárner Zsolt, Radocha Olivér, Tóth Bálint, Simon Lajos, Jónás Patrik, Muray Máté (Mór), Gyuris Márk, Pék Balázs. Gólkirály: Jónás Patrik.

Kézilabdás fiaink nagyszerű játékkal elhódították a kupát Pázmándról. Köszönjük a meghívást és a szervezést Győrffyné Komjáti Dianának. A fiúknak és Tibor bácsinak pedig nagyon nagy gratuláció!

Fiú kézilabdásaink a két ünnep között a Móri KSC gáláján vettek részt, ahol tanulónk, Jónás Patrik átvehette a legjobb utánpótláskorú játékosnak járó jutalmat.

Alsósaink ismét ügyeskedtek és megnyerték a körzeti játékos sor- és váltóversenyt! Gratulálunk mindenkinek! Január 13-án megyei döntő Székesfehérváron!

Atlétika Diákolimpia – csapatverseny 2017. április – Eredmények

Atlétika Diákolimpia – egyéni verseny 2017. április – Eredmények

Kézilabda Diákolimpia megyei elődöntők 2017. március – Eredmények

Bakonycsernye Kupa 2017.03.24 – Eredmények

Körzeti terematlétika I-II. kcs. 2017.02.01. – Bakonycsernye – Eredmények

Körzeti terematlétika III-IV. kcs. 2017.02.01. – Bakonycsernye – Eredmények