június 2018 hónap bejegyzései

Tanévzáró 2018.06.21

2018.06.21-én a tanévzáró keretében lezártuk a 2017-18-as tanévünket. Kitűnő tanulóink: 1.oszt. Balogh Eszter, Balogh Bettina, Stumpf Zsigmond, Kovács Huba, 2.oszt. Bárdi Boglárka, Bartha Jácint, Sági Mátyás, 3.oszt. Bocska Márk, Hanzli Benedek, Hatvani Melani, Hodula Ramóna, Pánczél-Nagy Panna, 4.oszt. Balogh Brigitta, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Nincs kategorizálva | Hozzászólás most!

Ballagás 2018.06.16

Elballagtak nyolcadikos diákjaink. Nagyon sok sikert kívánunk nektek. Gratulálok mindenkinek, de különösen az ÉV DIÁKJA cím elnyeréséért NÉMETH ANNÁNAK, az ÉV SPORTOLÓJA díj elnyeréséért GYURIS MÁRKNAK, és a plussz sportolói különdíjért JÓNÁS PATRIKNAK. Gratulálok a szülőknek, akik joggal lehetnek büszkék … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Nincs kategorizálva | Hozzászólás most!

Székelyföldön jártunk

A Határtalanul pályázat keretében  a 7. osztályosaink Székelyföldön jártak. Az idegenvezető, Németh Lehel hangulatos ismertetői segítségével bepillantást nyertek a Sóvidék szépségeibe. Mi várta tanuló-inkat?  Hosszú utazás, lenyűgöző táj, barátságos emberek, finom ételek, éjszakába nyúló beszélgetések, egyszóval egy élményekben, érzelmekben gazdag … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Nincs kategorizálva | Hozzászólás most!

Komplex természettudományi verseny

A hetedik és nyolcadik osztályosok komplex természettudományi versenyen vettek részt. A Hegyi Imréről tartott prezentációs előadás után biológiából, fizikából, kémiából és földrajzból is feladatokat oldottak meg a csapatok. I. helyezett a 8. osztályos Heneger csapat lett (Buda Boldizsár, Gyöpös Dominik, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Nincs kategorizálva | Hozzászólás most!

Éneklő Ifjúság versenyen jártunk

Szívvel és lélekkel énekelve telt június 4-én délután a Csetényi Református Egyház gyülekezeti termében az Éneklő Ifjúság minősítő hangverseny. Hét kórus hozta el magával kis műsorát, hogy megmutassa azt a zsűrinek és a hallgatóságnak. Iskolánk Csernyei Csalogányok kiskórusán kívül Borzavárról, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Nincs kategorizálva | Hozzászólás most!